Kul Airbnb leilighet i Malaga med takterrasse

av | Europa, Hotellomtaler, Spania | 2 kommentarer

I Malaga på den spanske solkysten finnes denne kule leiligheten til leie. Perfekt beliggenhet i den sjarmerende gamlebyen, høyt hevet over gatenes mylder kan man nyte livet og hverandre.

Klikk på bildene for en større versjon

Enkelt og greit

En rask flytur, og dere ankommer Malaga. Med direkteruter fra flere byer i Norge er Malaga lett tilgjengelig og kan friste med herlige sol, tapas og mange spennende opplevelser. Du kan fint booke et opphold på en weekend, langweekend eller en ukes tid – alt etter deres ønske.

Leiligheten

Denne leiligheten er perfekt som base for en overraskelsestur til mannen i mitt liv. Siden han er en kul fyr med sans for arkitektur og design vet jeg at han vil trives her. Leiligheten ligger sentralt, det er god plass, mye lys og stort kjøkken med alt av hvitevarer. Her skal vi nyte friheten av å ha en helt egen leilighet til disposisjon. Dette er så mye bedre enn et lite hotellrom!

Strendene i Malaga

Hvis jeg skal være helt ærlig, må jeg innrømme at strendene i Malaga ikke sto til forventningene. Mye søppel, lite ryddig og alt for mange mennesker. Selvfølgelig er jo ikke bystrender slik som øde private sandstrender på Maldivene, men litt stas bør det være. Siden jeg synes Malaga er perfekt for en langhelg vil jeg heller prioritere takterrassen og en liten tur i bassenget.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i gamlebyen, og det er virkelig her det skjer! Proppfult av sjarm og stemning.  Mange av attraksjonene ligger i gangavstand fra leiligheten. På tide å senke skuldrene og gå på oppdagelsesferd.
Bildene har vi fått bruke av utleier – en veldig søt spansk dame som bor i London og snakker perfekt engelsk!

Hvordan går jeg fram:

 Book leiligheten direkte gjennom Airbnb. Leieprisen kan variere noe mer enn oppgitt pris på kr. 1268 , kr.422 for vask og depositum kr 2110,-. Så er det bare å bestille! God tur til deilige Malaga!

Klikk på bildene for en større versjon