Cape Town, også kalt «The Mother City», er kjent for fjell a la Lofoten, eksotisk dyreliv og vakre strender, men husk at vannet kan være bare 16 grader! Velkommen til en vakker by i det sørligste Afrika. 

 

Klikk på bildene for en større versjon

Det byen ikke kan tilby av badetemperatur, får du igjen i rikt monn hva gjelder aktiviteter. Hvor ellers kan du utforske afrikansk stammekultur og samtidig ha det beste fra den moderne vestlige verden, i løpet av samme formiddag?
Vinsmaking på utsøkte Wine Estates, design i verdensklasse, samtidig som det er en avslappet og imøtekommende stemning som får deg til å senke skuldrene og føle deg som hjemme fra første dag.

Cape Town har samme tidssoner som Europa så her er du «fit for fight» med en gang, bare husk å kjøre på venstre side av veien!
Om du ønsker en ferie pakket med aktiviteter som får pulsen til å øke (bungee jumping, fjellklatring, dykking med hvithai), eller den totale avslapning for å lade batteriene i vakre omgivelser – Cape Town kan tilfredsstille begge ønsker med letthet.

Beste tid å besøke Cape Town

Hele året er fint, men vil du ha sommer og sol må du reise i norsk vintersesong. Aller beste tiden er fra midten av november til og med mars. Reiser du i desember og januar er det lurt å booke hotell og restauranter i god tid.

Hvordan komme seg dit:

KLM via Amsterdam, Turkish Airlines via Istanbul eller British Airways via London er noen alternativer. Du må beregne ca 11-12 timer fra London, men det er det verdt!

Klikk på bildene for en større versjon

Cape Town, Sør-Afrika