De beste julegavene til reiseglade!

av | Afrika, Alaska, India, Indonesia, Reiseprodukter | 2 kommentarer

Innrømmer lett at jeg ikke er noen hverdagsperson. Er mer for spesielle anledninger, den følelsen av å glede seg til noe herlig rett rundt hjørnet . Det beste med hyggelige juleforberedelser for eksempel;  å tenke ut den perfekte gaven til de jeg er glad i. Elsker å se ansikter lyse opp i glede!  Her er noen gavetips til reiseglade venner eller familie.

Sikker oppbevaring

Denne lille utendørssafen holder mobiltelefon, nøkler, solbriller og penger med mer i trygg forvaring mens du er ute og bader. Festet til alt fra solseng til barnevogn, er dette den perfekte gaven til reiseglade. Vannsikker er den også! Ønsker du å gjøre noe mer ut av det, kan du jo for eksempel legge en flybillett oppi?  AquaVault kan du bestille her.

Vakker fotobok

Denne boken, Before They Pass Away, er et fotografisk mesterverk om stammer rundt i verden som er i ferd med å forsvinne. En bok om mennesker som lever i tett kontakt med naturen. Alt er formidlet på en så estetisk og respektfull måte at jeg ønsker meg denne selv. Den beste gaven er den du selv gjerne skulle fått! Boken kan bestilles her.

Ett år med drømmer rett i postkassen

Sunday Times Travel, et veldig bra reisemagasin med masse tips og fine bilder. Det er jubel i stua hos oss når dette kommer i postkassen. Selv om jeg ofte opplever at magasiner på trykk har en del begrensninger, er dette så bra laget at det er perfekt til å drømme seg bort i på en grå og regnfull ettermiddag. Et års abonnement kan du bestille her.

«Tile» til den distre

Noen du kjenner som legger igjen nøkler eller lommebok på de mest utrolige steder? Enhver reisendes mareritt er jo å ikke finne igjen passet eller vesken før avreise. Tile er en liten brikke som fungerer sammen med en app på telefonen, og vipps så er de forsvunnede sakene på plass! Jeg vet akkurat hvem som kommer til å få denne av meg til jul! Smarteste gaven kan du bestille her.

Om Sør-Afrika

Tomm Kristiansen, Cape Town. Her skildrer forfatteren sitt andre hjemland. I boken får du blant annet svar på hvorfor så mange fra bestemte stammer av sørafrikanere mangler to fortenner. Denne boken er spennende, informativ og vil gi deg innblikk i det som er kåret til verdens vakreste by – men som også tar tid å forstå. Denne gaven kan du bestille her!

Om India

Forfatteren Thorbjørn Færøvik tar oss med til dette landet som nesten ikke er mulig å beskrive. Sannheten om India får du ikke, men jeg lover å gi deg viktige biter av den, skriver han. Denne boken var til stor hjelp for oss på vår store Indiatur og er den perfekte gave til de som er nysgjerrige på dette komplekse landet. Bestill gaven her!

Bill Bryson

Denne forfatteren beskriver sine mange reiser på en måte som gjør at du ser det hele for deg. Han er også utrolig morsom, så disse bøkene er en sikker vinner for reiseglade venner. Velg mellom reiser helt fra Lofoten og til Australia.  Bøkene kan du bestille her!

Toalettmappe til å henge opp.

En skikkelig lettvekter (i reiseverdenen er jo det et kompliment) av en toalettmappe til å henge opp. Sikrer orden og system for folk på farten. Vannavstøtende er den også. Denne vil jeg gi til en venninne med hennes favorittsåpe inni. Denne smarte gaven får du her

For den trendy reiseinteresserte!

Et års abonnement på reisemagasinet Suitcase. Et classy lekkert magasin som kombinerer reise og mote. Her finner du en salig blanding av autentiske og sjelfulle opplevelser, moderne luksushoteller og motereportasjer fra bushen. Bildene er flotte og det hele oser av kvalitet. Du kan bestille et års abonnement her

Redd en elefant!

Gi en gave med mening! David Sheldrick Wildlife Trust redder traumatiserte elefantunger for så å sette dem fri når de er i stand til å klare seg i naturen. Jeg kan vanskelig tenke meg en mer sympatisk gave! Les mer om vårt besøk på elefantbarnehjemmet i Nairobi her. Unødvendig å si er dette et av våre favorittsteder, og våre barn har opp gjennom årene fulgt hver sin lille elefant med spenning. Adopter elefanten i navnet til en venn eller familiemedlem her!

One of a kind

Dette er også en gave med mening! Nå kan du se superstilig ut mens du også sikrer at en jente i Afrika får avgjørende hjelp. Disse plaggene lages det kun med en av hver modell, så ingen mulighet for at du møter noen med det samme som deg! Perfekt til din unike venn/venninne. Les mer om The Robe her eller bestill en unik gave her

Gi en reise!

Hvorfor ikke gi en opplevelse? Her er det en komplett oppskrift, om du vurderer å gi bort en langhelg i en hyggelig by sammen med en du er glad i. Din kjære vil elske deg enda høyere etter denne romantiske opplevelsen, og hvem har ikke lyst til å bli med til en langhelg til herlige Malaga?

Ta enda bedre foto med telefonen!

Victony, profesjonell linse som enkelt festes på telefonen. På et sekund er den heldige mottakeren av denne gaven klar til å ta enda bedre bilder! Perfekt til reiseglade fordi linsene veier lite og tar lite plass! Bestill denne julegaven her! 

Støyreduserende høretelefoner

Hva er vel bedre enn å stenge alle lyder ute og bare nyte enten musikk eller film på reise? Disse kule høretelefonene er vinnere i en rekke tester. De er fra Bose og heter QC35. Kan  bestilles her.

Kindle

Denne kjenner de fleste, så har du en venn som ikke allerede har en Kindle – da er saken grei. De fleste reisende vil elske å spare kilo i reisevesken, og hva er vel bedre enn å slå i hjel kjedelige timer på flyplassen med godt lesestoff? Pass på å få den utgaven som har hvit bakgrunn og med lys. Kindle kan du bestille her.