Elleville hotelldrømmer.

av | Afrika, Asia, Europa, Maldivene | 2 kommentarer

Nå har jeg rigget meg til i sofaen med en kopp te og har tenkt å innvilge meg noen velfortjente minutter i en fiktiv verden. Her er det nemlig ingen kjedelige ting som pris, tid eller avstand som gjelder. Vi har vunnet i lotto, har all verdens tid og nå skal vi på tur! Juhu!

The Brando

Hvor: Fransk Polynesia (selvfølgelig ).

Hvorfor: Et sjeldent naturparadis hvor vi kan svømme, snorkle og dykke med hval!  Etterpå kan man døse på den finkornede sandstranden som omgir hele øya. Burde akkurat rekke å dusje før noen skal servere en fantastisk middag.

Bingham

Hvor: London

Hvorfor: Dette hotellet er innredet som et trendy Townhouse med The Thames rennende forbi. Bingham ligger ikke midt i London (noe du heldigvis merker på prisen), og på denne turen skal vi fokusere på fantastiske Hampton Court Palace i stedet for å stresse rundt i  London sentrum. 

Vi skal ta båten opp elven til vi kommer til slottet, der skal vi på konsert (inne i slottet) før vi finner tilbake til deilige Bingham Hotel. Da kan vi også legge turen innom sjarmerende Hampstead. Vi rekker akkurat en tur innom Royal Botanic Garden før vi må sjekke ut. Jeg vil skjemme bort mine foreldre med denne turen!

Lamai Serengeti

Hvor: Tanzania

Hvorfor: Hit vil jeg ta med en havarert venninne. Synet av de ville dyrene og den fantastiske naturen vil få henne til å innse at livet er så mye mer enn å sørge over at ingenting ble som hun håpet. Det dødslekre interiøret vil lokke frem et smil, og så skal vi snu en trist opplevelse til å bli begynnelsen på noe positivt og bedre!

Hanging Gardens

Hvor: Bali, Indonesia

Hvorfor: I Ubud på Bali er det irrgrønne rismarker og yoga retreats i fleng. Her drømmer jeg å bo noen dager, før jeg reiser videre til en spirituell oppvåkning a la i filmen Eat, Pray, Love med Julia Roberts som er spilt inn i dette området. Neida, det blir nok mer shopping i Ubud (linke) på meg, men da kan jeg om ikke annet samle krefter i De Hengende Hager først! Noen herlige venninner blir med!

Como Cocoa Island

Hvor: Maldivene

Hvorfor: På en bitte liten øy ligger dette superkoselige hotellet. Her skal vi trene yoga hver ettermiddag, dykke blant all verdens koraller og fisker, spise god og sunn mat. Hit vil jeg ta med barna mine! Vi kan dykke og skravle på brygga utenfor den fine hytta mens vi nyter verdens vakreste solnedgang. Etter en herlig middag sovner vi lykkelige i gode senger og drømmer om at vi har flyttet til Como Cocoa for å bli deltids dykkerinstruktører 🙂

Gili Lankanfushi

Hvor: Maldivene

Hvorfor: Fordi det er for tidlig å reise fra Maldivene, så vi stopper innom et kult øko hotell med bambussykler til gjestene! Her snakker vi avslappet barfotluksus akkurat slik vi liker det, nydelig mat og en sandstrand som minner om melis. Her vil jeg nyte romantiske kvelder med kjæresten min. Vi kan sove under stjernehimmelen mens vi drømmer om å ha strandet på dette herlige stedet til evig tid.

Grand Daddy hotel

Hvor: Cape Town, Sør-Afrika

Hvorfor: På Grand Daddy finnes det en trailerpark på toppen av taket. Der kan man se på utendørskino mens Cape Towns natteliv begynner å våkne der nede på gateplan. Utsikten er vakker, filmene de viser er alltid bra og i baren mikses det drinker jeg aldri har hørt om en gang. Kanskje vi bare blir her i de dype sofaene på toppen av et tak midt i Cape Town? Shoppingen tar vi imorgen!  Hit tar vi med et vennepar som akkurat som oss elsker fantastiske matopplevelser og gode viner. Vi skal nemlig videre til Franschhoek senere, som er Sør-Afrikas mat- og vinhovedstad!

Sublime Comporta

Hvor: Portugal, Aljento

Hvorfor: Ja, gi meg en god grunn til å la være? Å bo i en egen dødslekker hytte med en av Portugals beste strender i nærheten. Mannen i mitt liv vil bli litt lei av å høre meg si «åååå, se her a! Himmel så fint!» eller » tror du vi kunne lage sånn hjemme?» Men han ville tilgi alt sammen fordi jeg tok ham med det til dette romantiske stedet og fordi vi hadde det så fantastisk fint her! Han skal også skjemmes bort med uforglemmelig mat og vin fra området, pluss noen timer i spa med all verdens massasjer.

Etter at vi har ruslet rundt her i mange dager, skal vi til Lisboa som ligger en times tid unna med tog! Da må jeg parkere mannen min på en kul cafe hvor han kan drikke kaffe med noen vittige og interessante portugisere. I mellomtiden har jeg funnet masse fint i shoppingområdet og kommer strålende tilbake med tre meter lange armer og en ny garderobe!

 

Denne drømmeturen rundt fra hotell til hotell avslutter jeg med den villeste av alle mine drømmehoteller!

Aman Venice

Hvor: Italia, Venezia

Hvorfor: I tidligere Palazzo Papadoli ligger dette hotellet med perfekt beliggenhet i vakre Venezia. Det er ikke sikkert jeg får så mye uttelling for beliggenheten – sannsynligvis ville det bli veldig vanskelig å rikke meg fra dette vanvittig kule hotellet. Her giftet George Clooney seg, så kanskje vi møter ham og den vakre konen med tvillingene i gangen? Maksimalisme, gammelt og nytt i skjønn forening. Dette er et hotell som kombinerer design, arkitektur, interiør, mat og egentlig alt vi drømmer om. Her skal det nytes og ikke soves! Min aller beste reisevenn, mannen i mitt liv, må være med!