Glamorøs + Camping = GLAMPING

av | Europa, Norge | 3 kommentarer

Glem alt om dårlig liggeunderlag og tørre våtservietter. Her er det ordentlige rammemadrasser og deilige dundyner, tepper på gulvet og tente stearinlys på nattbordene. Minibaren er på plass i canvasteltet og vi skal prøve Glamping ved Randsfjorden for første gang!

Klikk på bildene for en større versjon

Luksus

Randsfjorden ligger blikkstille og trærne speiler seg i vannet. Vi skal gjennom en vakker have og ned en grussti og der nede ved fjorden ligger det tre store telt som ser ut som om de gløder med varmt lys inni. Langs stien er det massevis av tente lykter, så romantisk!

Naturopplevelse

Glamping er perfekt for oss som elsker naturopplevelsen uten å ville gi slipp på dundynen og komforten. Utenfor suser det i bladene på bjerka, syrinen lukter herlig og vi er midt i det hele med bare en canvasduk mellom oss og naturen. Svanemor og far med seks unger ligger på gresset og småsover.

Hotel Thorbjørnrud

Hotell Thorbjørnrud stiller med eget hotellrom som er tilgjengelig for glamping gjestene. Der kan man dusje og ordne seg. Hvert telt har tilgang på sitt eget rom. Dette er luksus! Frokosten i morgen tidlig trenger man heller ikke styre med, den serveres på hotellet.

Usynlige lyktetennere

Hotel Thorbjørnrud som ligger i den andre enden av parken, er kjent for å være en matdestinasjon. Vi nyter en herlig treretters middag med vinpakke før vi mette og fornøyde finner tilbake til roen og hyggen i teltet. På stien ned er det tent massevis av lykter og der utenfor teltet vårt er det også lykter som er tent. Når skjedde det?

Barndomsminner

Minnene fra telturer (i hagen) i barndommen kommer tilbake med lydene og luktene: Denne gangen er det ikke snakk om å trekke inn i huset klokken 0300, dette skal nytes i fulle drag under deilige dundyner!

Her kan du finne mer informasjon om Glamping

Selv om Happy Landing ble invitert som gjester til Glamping er våre meninger som alltid våre egne!

 

Klikk på bildene for en større versjon