Heftig opplevelse i New York!

av | Amerika, USA | 0 kommentarer

Fuerza Bruta – Et show i New York du sent vil glemme!

Fuerza Bruta er et show i New York – en heftig kombinasjon av teater, dans, akrobatikk og musikk. Det er dansere som svever i luften eller suser forbi på veggene! Mens jeg konsentrerer meg om et musikkshow på høyre side, har plutselig hele scenen forflyttet seg til en annen del av rommet. Jeg kom inn lettere skeptisk, men gikk ut på skjelvende ben med et kjempesmil etter en utrolig opplevelse!  Bli med til Fuerza Bruta som kan oppleves i New York og Buenos Aires.

Når kreative hoder møtes og ikke lar seg stoppe av å vurdere begrensninger, da kan unike ting oppstå. Fuerza Bruta kan ikke settes i bås.  Her er alt lov, og kjedelige ting som sjanger eller stilarter kan vi ikke bry oss om. Når du tenker at nå kan de ikke finne på noe mer, så senkes et basseng ned en halv meter over hodet på publikum. Danserne suser forbi så vannet spruter. Dette showet må være utrolig gøy å spille i, tenker jeg. Så oppdager jeg at en av danserne titter ned og vinker til meg! Himmel, det er ikke bare danserne som har det gøy på Fureza Bruta!

I NY spiller Fuerza Bruta på Daryl Rooth Theater, 101 East 15th Street. Du kan bestille billetter herEller her til Buenos Aires.

Klikk på bildene for en større versjon