Houston, we have a problem, del 1!

av | Asia, India, Kenya, Norge, Tyrkia | 0 kommentarer

På våre reiser snubler vi over mye rart. Noe er veldig morsomt, men det er ikke alltid lett å vite om vi skal le eller gråte. Vi har faktisk et så stort billedarkiv med merkverdigheter at vi en stund vurderte å starte en blogg ved navn «Buklanding»! Det ble med tanken, men her er et lite utvalg av snodige saker vi ramlet oppi på vår vei.

I India, rundt juletider, ble vi mottatt av denne karen. I villfarelsen trodde vi uniformen hadde et islett av julefestivitas, men den gang ei. Hva gjør du når hotelluniformen ser ut som en juledekorasjon?

I vårt velordnede samfunn er det ikke ofte vi ser bygningsmessige utfordringer som dette. Hvordan forklarer man at grunnen ikke helt oppfører seg som forventet?

Når minimalisme ikke er noe spennende alternativ og maksimalisme passer bedre. Vi er fortatt usikre på hvordan han kunne se ut av vinduet på traktoren som han kjørte på motorveien. En bra ting var at han kjørte i riktig kjøreretning, det var det nemlig ikke alle som gjorde! 

Nedsnødd er et velkjent begrep, men på Svalbard fikk det en litt ny betydning. Noen har glemt å ta med seg scooteren hjem?

Det er ikke fullt før det er fullt, til slutt var det nesten ikke mulig å se bilen under. Dette var et ganske vanlig syn på vår rundreise i India.

Når husdyrene ikke ser ut som de pleier og de har på seg klær! India igjen, det var mange som hadde geiter som husdyr, og de gikk rundt med jakker. Vi så til og med en som hadde fått på seg skjerf. Nå som minigris har blitt så populært kan vi vel vurdere geit som husdyr også?

Når noen venter på at du skal våkne. Litt uvant for de fleste i Norge å møte en ku på verandaen. I India går kuene der de vil og kanskje denne ventet på frokostserveringen?

Ugler i mosen, når man bader i maten. I Nairobi møtte vi Pumba, som ikke kunne få nok av godsakene. Disse pelletsene var det beste han visste og det var ikke snakk om å rikke seg ut av matfatet.

Melkebarter får en ny betydning. Når halvparten av melken forsvinner i noen solide melkebarter vet man ihvertfall at det falt i smak!