Houston, we have a problem, del 2!

av | Asia | 0 kommentarer

På våre reiser snubler vi over mye rart. Det meste er veldig morsomt, men det er ikke alltid like lett å vite om man skal le eller gråte. Vi har faktisk et så stort billedarkiv med merkverdigheter at vi en stund vurderte å starte en blogg ved navn «Buklanding»! Det ble med tanken, men her er et lite utvalg av snodige saker vi ramlet oppi på vår vei.

Ja her står jeg på Svalbard, tilsynelatende blid som en lerke. Det jeg egentlig er mest bekymret for, er hvordan jeg kan tisse med et helt reisefølge som tilskuere og ikke et eneste tre i nærheten. Ikke kan man sprette bak et et lite fjell eller noe lignende heller, for der kan det jo stå en isbjørn…

Å shoppe på Svalbard blir ikke helt det samme som å ta en tur i Bogstadveien. I hvert fall er ikke skiltingen helt lik.

Det er ustoppede isbjørner overalt på Svalbard, kan det virke som. Men når man bare tasser tilfeldig forbi et butikkvindu litt i sin egen verden, er det ikke til å unngå at man skvetter litt. Denne så utrolig levende ut der et øyeblikk….!

Blått hår er kanskje moderne igjen? Dette er fra den russiske bosettingen i Barentsburg.

På markedet i Bali er det litt av hvert til salgs. Det mannlige kjønnsorgan som det heter, står visstnok for fertilitet og styrke i den balinesiske kulturen. En snodig opplevelse når en søt liten bestemor sitter bak en stabel av penis-flaskeåpnere og smiler bredt!

Singapore er en utrolig fin by hvor alt fungerer – men det er også mange regler. Dette er bare en av mange plakater som viser hva som ikke er innafor…..

Så står man der da, hele dagen, med all verdens godis rett opp i ansiktet, det er lett å bli litt fristet!

Det er ikke småtteri heller, disse bøtene i Singapore!

Shopping i Singapore er ikke bare bare. Dette ser mest ut som noen tørkede marker. Kanskje de er ment å skulle kurere et eller annet problem. Som du forstår har jeg ingen ide men de ser ihvertfall ikke særlig appetittelige ut!

Sommeren er en krevende tid med mange sene netter og mye moro. Ikke alltid like gøy dagen etter…..

I Singapore er det ikke lett å snike seg unna om du har ansvaret for å holde toalettene rene!

Singapore is a fine city, det er det lett å være enige om!