Hvorfor vi aldri kommer til å bo på Marina Bay Sands i Singapore

av | Asia, Singapore | 0 kommentarer

Jeg kan på en måte forstå fascinasjonen. Bygningen ruver i terrenget, og oppå tre enorme grunnpilarer ligger en tredje bygning som ser ut som om den balanserer på toppen av tre ben. Det er gud vet hvor mange meter over bakken og bygget er et imponerende syn. Utsikten fra toppen må jo være helt fantastisk – under deg ligger hele Singapore’s downtown, og på den andre siden har du Gardens by the Bay med lysshow om kvelden. 

Klikk på bildene for en større versjon

Vi må sjekke ut dette ikon hotellet som ligger som en mastodont der nede ved havneområdet. Før var det utsikt til havet her, kunne en skjønn singaporean fortelle tidligere på dagen. Før denne kassen kom opp! Den eldre mannen ristet oppgitt på hodet.

Resepsjonsområdet

Vi kommer inn i resepsjonsområdet som er imponerende på en litt ubehagelig måte. Ubehagelig fordi det mest av alt minner om en oppstaset togstasjon, det er så stort! Vi blir som små maur her inne. En hel arme av mennesker løper i alle retninger og det oppleves litt som å være på Grand Central Station i New York!

Selfie paradis!

Vi skal helt opp på taket og tar heisen i det som virker som en evighet. Der er det flere betalings «armbånd» a la de man får på musikkfestivaler og som skal sjekkes. Det er selvfølgelig helt nødvendig å ha styr på hvem som kommer og går på et så stort hotellanlegg, men jeg kan ikke unngå å få en opplevelse av kveg som loses inn i sluser…..tja, det er ikke akkurat det vi forbinder med luksus i hvert fall.

Les om gatekjøkkenet i Singapore med Michelinstjerne her.

Gjennom slusene og vi er i baren med det mest avbildede bassenget i verden. Ikke så rart, der det ser ut som om det svever i luften med Singapores skyskrapere langt der nede. Bassenget er kun for hotellets gjester, men når det er plass til et uhorvelig antall gjester på hotellet og bassenget ikke akkurat holder olympiske mål, blir det jo ganske fullt. Da er ikke alle selfiestengene tatt med i beregningen en gang!

Les vår hotellomtale av The Warehouse, Singapore her!

Another Instagram moment

Det er en merkelig følelse å sitte der i sofaen og nesten være usynlig. Lene Marlins sang synger i hodet…. «I am sitting down here but hey you can’t see me». De andre gjestene er kun opptatte av…..ja…seg selv. De skal i hvert fall ha for å være målrettet. 

Og vi er i hvert fall helt sikre på en ting, i en by full av herlige hoteller vil vi gjøre alt vi kan for å slippe å bo på Marina Bay Sands.

Klikk på bildene for en større versjon

Singapore