Inspirasjon Manshausen

av | Drone, Europa, Film, Norge | 4 kommentarer

Å hvilken glede å våkne opp på Manshausen og vite at kajakken ligger der nede på brygga. Sandbanken der ute ligger over vann og den er akkurat en liten padletur unna. Det å ligge rett ut på den finkornete korallsanden og se etter havørn er ingen dårlig start på en herlig dag!

Klikk på bildene for en større versjon

Manshausen er like mye stedet for de som ønsker å utfordre seg selv med nye toppturer, som det er for de som trenger å lade batteriene. Fjellklatring, grottetur, kveitefiske og turer med varierende vanskelighetsgrad kan gi adrenalinkick og mestringsfølelse. Det blir neppe noe adrenalinkick av å sitte i badestampen og nyte den fantastiske utsikten, men for en glede!

Lofotfiske

I tidligere tider var Nordskot den siste trygge havnen før fiskerne måtte krysse sjøen for å komme til lofotfiske. Her var det rolig og stille og de kunne ligge i ukesvis før været var godt nok til å reise. I dag nyter vi godt av beliggenheten i le og kaster oss ut i alt fra padling til SUP –  eller stand up padleboard som det heter.

Midnattsol eller nordlys

De forskjellige sesongene byr på midnattssol eller nordlys. Manshausen byr generøst på lekker arkitektur og komfort, så er det opp til deg om du ønsker å slappe av eller å utfordre deg selv! 

 

Manshausen er populært, så drømmer du om et opphold  anbefaler vi å booke hytte i god tid, det kan du gjøre her!

 

*Alle bildene i denne posten krediteres Steve King

*Happy Landing ble ønsket velkommen som gjester på Manshausen men våre meninger er som alltid våre egne!

Klikk på bildene for en større versjon

Manshausen