Kortreist glede – fotoutstilling med Morten Krogvold i Tønsberg

av | Europa, Norge | 0 kommentarer

Vi tok en kortreist tur til hele verden her om dagen. På Haugar kunstmuseum i Tønsberg stiller fotograf Morten Krogvold ut en del av sitt univers. Fotoutstillingen heter Stille Lys og kan nytes frem til 7 oktober!

Klikk på bildene for en større versjon

Morten Krogvold er kanskje mest kjent for sine sterke portretter, blant annet av Nelson Mandela. I utstillingen «Stille Lys» får vi også se portretter av Kronprinsesse Mette-Marit, Amanda Ooms og Frans Widerberg. 

Hele verden rett i fanget

På Haugar kunstmuseum fikk vi virkelig deler av Morten Krogvolds verden rett i fanget!  Vi ble tatt med til Eritrea, Kambodsja, Tanzania, Botswana, Niger og Peru. Vi så også motiver fra Venezia og Roma. Utstillingen satte publikumsrekord – det er tydelig at denne fotograten engasjerer mange med sin ujålete og empatiske formidlingsevne.

Kurs i Italia

Morten Krogvold holder fotokurs Vågå og også utenlands, blant annet Italia. Mange engasjerte deltagere roser kursene opp i skyene og snart er det faktisk vår tur til å få være med! Kanskje er dette noe for deg også? Her finnes oversikt over workshops fremover!

Klikk på bildene for en større versjon

Haugar kunstmuseum