Luksus hotell i en tidligere korn silo! The Silo, Cape Town!

av | Afrika, Sør-Afrika | 0 kommentarer

Full gass i en tidligere kornsilo som troner midt i Cape Town. Floskelen «her er det ikke spart på noe» har aldri vært mer riktig. I en kaskade av farger har dette unike luksushotellet seilt opp som en helt egen attraksjon der det er fullt mulig å nyte både kunsten, bygningen og interiøret uten å bruke en formue på å bo! 

Klikk på bildene for en større versjon

Sørafrikanere er eksperter på god service. Etter 15 år i landet har vi til dags dato ikke opplevd den» ovenfra og nedad»- holdningen man dessverre kan oppleve innimellom i Europa. Det som av og til mangler i form av struktur og langtidsplanlegging, tar sørafrikanere igjen på vennlighet. (Det holder vel kanskje med generalisering for i dag?) Så også på The Silo, hvor vi får en egen guide som mer enn gjerne viser oss rundt i dette vanvittige hotellet som ikke på noen måte minner om et vanlig hotell. Har du noen gang vært borti et hotell som har genuin og varm som sine kjerne verdier?

Royal Portifolio

Er en liten familiedrevet luksus hotellkjede som spesialiserer seg på å gi de besøkende opplevelser utenom det vanlige. Det kan være i form av store naturopplevelser som safari (Royal Malewane) eller å se hval svømme forbi utenfor hotellvinduet (Birkenhead House). Gastronomiske høydepunkter (La Residence) eller design og kunst opplevelser (The Silo).

Her kan du ta en nærmere titt på de forskjellige hotellene:

Søster hotellet til The Silo ligger i Franschhoek, en vakker kjøretur til vindistriktet utenfor Cape Town. Her bor Elton John og en rekke andre kjendiser når de skal ha en time out. Ekteparet Liz og Phil Biden har fra det første hotellet de åpnet holdt en egen stil. Våre ansatte så vel som våre gjester skal oppleve at vi er familie, de skal oppleve å komme hjem, har ekteparet uttalt. 

Moderne kunst museum

Kornsiloens første 6 etasjer huser Afrikas største samling av moderne kunst. Tyskeren Jochen Zeitz, tidligere sjef for Puma,  også en ivrig kunstsamler (i tillegg til å være den yngste leder i tysk historie til å lede et så stort selskap) er primus motor bak museet som heter Zeitz MOCAA. 

Conde Nast Traveler’s Hot List 2018

Conde Nast Traveler er for enkelte reiseglade selve «reisebibelen». Deres Hot List er ikke helt enkel å komme inn på, men The Silo er med.

Kreativ eksplosjon i kornsiloen!

Er du tilhenger av minimalisme, er dette ikke for deg. Her er det maksimalisme som gjelder! Cape Town er en design- og mat destinasjon, og en middag på The Silo vil sette deg i riktig stemning. Du kan også bestille High Tea, eller ta en tur i spa. Vår velvillige guide viste oss rundt hele hotellet og fortalte at deres filosofi er å dele det fantastiske bygget med alle som ønsker å besøke dem!

Her kan du lese mer om Sør-Afrika!

The Silo, Cape Town