The Robe Lives, design med mening!

av | Afrika, Reiseprodukter, Tanzania | 0 kommentarer

The Robe Lives er kimonoer eller lange jakker som kan brukes på uendelig mange måter. Over sort genser og bukse, på stranden over bikini eller som verdens kuleste partyplagg. Unisex og med uendelige variasjonsmuligheter er det helt opp til deg hvordan du ønsker å bruke The Robe Lives! Jeg har alltid med min når jeg er ute og reiser, den veier lite og krøller ikke! Jeg liker at det kun finnes en utgave av hvert plagg!

Klikk på bildene for en større versjon

Africa meets Fulehuk Fyr!

Vi tok med vår The Robe Lives til vakre Fulehuk Fyr og fant ut at den passer perfekt i norsk skjærgård også. Er du ikke enig?

Det eneste du trenger å gjøre, etter å ha kjøpt din egen The Robe Lives, er å ta imot komplimenter mens du ser ser kul, fargerik og spennende ut! Samtidig hjelper du en ung jente i Afrika med å dekke basisbehov.

Hvem står bak The Robe Lives?

Andrew og Adrienne er et jamaicansk/amerikansk ektepar i tredveårene som har reist rundt jorden i over fem år. Paret velger å gjøre ting på sin måte! Dette er slik de feirer bryllupsdagen sin! Et foto fra det stedet de er på den aktuelle datoen, selvfølgelig med en liten personlig vri!

Vi er her for å få et bedre perspektiv, for å utvide vår egen horisont. Det finnes syv billioner virkeligheter der ute og vi er her for å utforske det nærmere!

Vi oppdaget de kule tekstilene da vi var på Zanzibar, kan Adrienne fortelle. Fargekombinasjonene og mønstrene var stilige og morsomme og vi elsker den uhøytidelig stilen samtidig som kvaliteten er eksepsjonelt god! Et i utgangspunktet kjedelig antrekk blir et «fashion statement» med The Robe Lives, og det er spennende å se hvor forskjellige folk velger å bruke dette veldig anvendelige plagget. Nå har vi akkurat gitt over 4 800 dollar til organisasjonen The Cup, og det regner vi med å tredoble etter at siste kolleksjon er solgt!

Ved å kjøpe din helt egne Robe går 40 US Dollar direkte til en organisasjonen; The Cup. For hvert solgte plagg kommer en ung jente inn i et mentorprogram som lærer bort viktig kunnskap om seksualundervisning, sikkerhets- og helserelaterte temaer. 

Frykt er den farligste trussel mot en fredelig verden, og de fleste mennesker er fundamentalt redde for det de ikke vet noe om. Det gjør at kunnskap er det sterkeste våpen mot frykt. Vi vil gjerne bryte ned disse barrierene og hjelpe flere mennesker til å lære mer om kloden vår, slik at vi kan dempe frykt og heller omfavne hverandre, sier Adrienne og Andrew.

The Robe Lives was designed for a purpose. The fabric prints are loud and definitely make a statement, but not just for fashion. When people ask you about the robe you’re wearing, we hope you tell them why you’re wearing it, not just where you bought it..

Hvis du ønsker å kjøpe din egen – eneste i sitt slag – Robe, kan du handle med god samvittighet her! Fin gave er det også!

Klikk på bildene for en større versjon